Kinetoterapie pentru copiii cu dizabilitati2020-01-21T18:06:03+00:00

                          

Centrul Medical Tadlife pune la dispozitia pacientilor tratamente complexe de recuperare medicala, consiliere psihologica si  kinetoterapie pentru copii si adulti, masaj terapeutic, electroterapie si  in mod special pentru cei cu dizabilitati (afectiuni neurologice, sindroame genetice etc).

Scopul urmarit este reprezentat de recuperarea afectiunilor neurologice, ortopedice, reumatologice sau legate de chirurgia reparatorie.

Dezvoltarea copiilor cu dizabilitati este o adevarata provocare atat pentru parinti, cat si pentru specialistii care studiaza cauzele care determina aceste nevoi speciale. De-a lungul timpului s-au dezvoltat mai multe tipuri de terapii care vin in sprijinul pacientilor, terapii alternative menite sa contribuie la o dezvoltare armonioasa a acestor persoane.

Terapiile alternative sunt instrumente de lucru pentru dezvoltarea copiilor cu dizabilitati si recuperare adultilor cu dizabilitati. De-a lungul timpului s-au dezvoltat mai multe tipuri de terapii care vin in sprijinul pacientilor, terapii menite sa contribuie la o dezvoltare armonioasa a acestor persone. Terapiile alternative pentru dezvoltarea copiilor si adultilor cu dizabilitati sunt:

Terapia prin muzica, dans, cu animale, presopunctura, reflexoterapia, magnetoterapia, fitoterapia.

afective, cognitiei si comportamentului.

Stransa colaborare dintre medicul psihiatru si psiholog duc la rezultate optime pentru pacientul care traverseaza perioade dificile din viata sau sufera de tulbuari mentale.